dinsdag 11 augustus 2009

Friday Sketchers en Double Dutch challenge

Een dubbele uitdaging dit keer. Ik heb de sketch gebruikt van Friday Sketchers
(http://fridaysketchersblog.blogspot.com/) en de kleurenchallenge rose/bruin/creme van Double Dutch (http://doubledutchchallenges.blogspot.com/). Was een echte uitdagingen om deze 2 te combineren. Het is me dus gelukt dus!
Het designpapier dat ik heb gebruikt is van Kaisercraft. De embossingmal Swiss Dots van de cuttlebug is gebruikt voor het rose colorcore papier, de bloemen zijn gemaakt met een CB stansmal, de stempel is Tilda van Magnolia en de tekststempel is van Doemaar Creatief.
A double challenge this time! I used the sketch from Friday Sketchers (http://fridaysketchersblog.blogspot.com/) en the colourchallenge with pink/brown/cream from Double Dutch (http://doubledutchchallenges.blogspot.com/). It was a really challenge to make a combination of both challenges, but I did it!
The designpaper I used is from Kaisercraft. The embossingfolder Swiss Dots from the Cuttlebug is used for the pink paper of Colorcore, the flowers are made with a die from CB, the stamp is Tilda from Magnolia and the sentiment is from Doemaar Creatief.
Anita

4 opmerkingen:

 1. This is so beautiful! Love this color combination and this is one of my favourite Tildas, she's so cute!

  Thanks for playing with my sketch and joining the Friday Sketchers!

  Hugs Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart ;0)
  Leuk dat je meedoet aan de DDC deze week!

  Janneke X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, beautiful card with wonderful colors and Details. Thank you for joining us at the DDC this week.......

  Hugs
  Heike

  BeantwoordenVerwijderen