donderdag 25 maart 2010

Challenge 5 van Marianne Design BlogDe 5de challenge van het Marianne Design Challenge Blog http://mariannedesign.blogspot.com/.
Als je aan de challenge wil meedoen lees dan héél goed de richtlijnen door. Er komen teveel kaarten op die daar NIET aan voldoen. Die komen dus ook niet in aanmerking voor de prijs.
Deze kaart is gemaakt naar een sketch van Renate.
De diverse papieren komen uit Pretty Paper Bloc 'Spring Time' die bewerkt zijn met de pons Doily Lace van Martha Stewart en vastgezet met de naaimachine. De stempel is een Snoesje HM9417, de bloemetjes komen ook uit het assortiment van MD, de takjes zijn gemaakt met een Creatable, de vlindertjes zijn geponsd, de tekst is van Eline Vintage EC0096 en verder afgewerkt met glittersteentjes en lint.
-
The 5th challenge of the Marianne Design Challenge Blog http://mariannedesign.blogspot.com/.
If you want to join the challenge please read the rules carefully. There are to much cards that don't content to the rules as given in the sidebar of the blog.
The papers I used are from Pretty Paper Bloc 'Spring Time'and stitched them with my sewingmachine. The borderpunch is Doily Lace from Martha Stewart, the image is a Snoesje HM9417 from MD, the flowers are also from MD, the leaves are made with a Creatable, the butterflies are made with a punch, the sentiment is from Eline's Vintage EC0096. Further I used some ribbon and glitterstones.
-
ANITA

4 opmerkingen:

 1. super kaart Anita, mooi zo met dat gestikte randje rondom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW this is absolutely stunning!!

  Hugs
  Leanne
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt! Deze kaart is ook een prachtige kaart! Vrolijke kleuren.
  Knuffels,
  Karen.

  BeantwoordenVerwijderen