vrijdag 25 juni 2010

Gewoon een leuke kaartOp het Ge-We blog stond een leuke tutorial van Janet Blaauw. Dit leek me leuk om te maken voor mijn broer en zijn vrouw. Ze zijn dit weekend 25 jaar getrouwd en daarvoor geven ze een feest.
Het papier dat ik gebruikt heb is van een onbekend merk. de randpons is van Martha Stewart, De afbeelding  is van Magnolia (copics), de tekst is van Marianne Design CS0835, de stempel op de label is van een Action setje. De bloemen zijn gemaakt met Floral Punches van Nellie Snellen en de blaadjes met een McGill. Verder afgewerkt met lint, gelpen en Perlen Pen van Viva.
Een fijn weekend.
-
On the blog from Ge-We was a very lovely tutorial made by Janet Blaauw. I thought that it would be fun to make it for my brother and his wife. They're giving a party for their 25th marriage anniversary this weekend.
From the paper I used I don't know the name, the borderpunch is from Martha Stewart. The image is from Magnolia (copics), the sentiment is from Marianne Design CS0835, the sentiment on the label is from a set from Action. The flowers are made with Floral Punches of Nellie Snellen and the leaves are from a McGill.
Further I used some ribbon, a gelpen and a Perlen Pen from Viva.
Have a nice weekend.
-
ANITA

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje zeg.
  Echt super gedaan.

  p.s. mijn blog is er klaar voor om bekeken te worden:) Veel kijk plezier.

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Anita je doet mee aan mij candy maar je moet gewoon je nummer doornummeren. Dus bv 1-2-3-4 enz
  Als je je reacties weg haald en op nieuw in vult dan komt het goed

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. enof het een leuke kaart is! ik ga zometeen meteen even naar de Ge-we site kijken voor de tutorial want vind hem echt ontzettend leuk!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such an amazing card! A lot of work went into this and it was worth it!

  BeantwoordenVerwijderen