woensdag 30 juni 2010

Time fliesDit kaartje heb ik gemaakt met een sketch van de Sugar Bowl, het is alweer lang geleden dat ik daaraan heb meegedaan. Dat werd weer tijd dus...
Het papier is van Making Memories, de randpons is van Martha Stewart, de embossingfolder 'Butterflies' van Crafts-Too vond ik er wel bijpassen, de stempel is uiteraard van Sugar Nellie (copics) en de tekst is gedownload op de blog van Jolanda http://scrapdictive.blogspot.com/ . De blaadjes zijn gemaakt met een McGill. Verder heb ik gebruik gemaakt van bloemen en lint. (de vlinder is ook van het scrappapier van MM).
-
This card is made with the sketch of the Sugar Bowl. It was a long time ago that I was using their sketches, so time to do so.
The paper is from Making Memories, the borderpunch is from Martha Stewart, the embossingfolder is 'Butterflies' from Crafts-Too. It suits well with the paper I think. The image is from Sugar Nellie (copics) and the sentiment is a download on Jolanda's blog http://scrapdictive.blogspot.com/ . The leaves are made with a McGill. Further I used some flowers and  ribbon. (The butterfly is also from the scrappaper of MM).
-
ANITA

7 opmerkingen:

 1. wat leukkk, gaaf met de vlinder.
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kaartje Anita, lekker zomers !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi kaartje! vind de vlinder helemaal geweldig!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje!

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje Anita.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely card and I really love your soft and sweet colors. Thanks for joining the Sugar Bowl Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen