woensdag 31 maart 2010

Hoera 't is lente


Een easelkaart dit keer voor de challenge van Scrappers-challenge blog http://scrappers-challenge-blog.blogspot.com/. Het is een ronde uitvoering geworden.
Het papier is van Sassafras, het middendeel is gemaakt met een stencil van de Star Collection PD0014 van Marianne Design. Het is geëmbosd en geborduurd. De vlinders zijn gemaakt Creatable LR0115 in groen en vellum en beplakt met glittersteentjes. De swirl is van Creatable LR0111 en de tekst is een digistamp van de website van Truike Bron.
-
An easelcard for the challenge of Scrappers-challenge blog http://scrappers-challenge-blog.blogspot.com/. It's a round one this time.
The papers are from Sasafras, the centre is a template of Star Collection PD0014 from Marianne Design, I was using embossing and stitching. The butterfly is Creatable LR0115 in green and vellum. The swirl is from Creatable LR0111 and the sentiment is a digistamp from the site of Truike Bron.
-
ANITA

6 opmerkingen:

 1. WHOW Anita wat een supermooie kaart. Echt BEELDSCHOON! Mijn complimenten.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw...die is mooi Anita,
  leuk he die easelkaarten.

  groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow.....wat een prachtige easelkaart. Dit is een van de mooiste die ik tot nu toe op diverse blogs voorbij heb zien komen. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW WOW WOW, this is absolutely BEAUTIFUL!! That butterfly is stunning!

  Hugs
  Leanne
  xx

  BeantwoordenVerwijderen