woensdag 28 oktober 2009

2 ChallengesDe 1ste challenge van vandaag is van Friday Sketchers (http://fridaysketchersblog.blogspot.com/. De sketch was weer leuk.
Het papier dat ik gebruikt heb is allemaal Mistletoe van MakingMemories, de stempel is van Wiff of Joy en de teksten zijn van een vel van Kars.
-
The first challenge of this day is from Friday Sketchers (http://fridaysketchersblog.blogspot.com/). The sketch was fun to use.
The papers I used are all Mistletoe from MakingMemories, the image is from Wiff of Joy and the sentiments are from KarsDe 2de challenge is van Just Magnolia (http://justmagnolia.blogspot.com/).
Het papier is van Rayher, de stempel uiteraard van Magnolia, de tekst heb ik zelf gemaakt en is te downloaden op mijn website (www.a-la-kaart.nl), van cuttlebug heb ik de embossingmal Christmas Ornaments gebruikt, de bloemen zijn geponsd met de nieuwe bloemenponsen van Nellie Snellen.
-
The second challenge I made is from Just Magnolia (http://justmagnolia.blogspot.com/)
The papers are from Rayher, the image ofcourse from Magnolia, the sentiment I've made myself , you can download it on www.a-la-kaart.nl, the embossingfolder is Christmas Ornaments from cuttlebug, the flowers are made with new punches from Nellie Snellen.
-
Anita

2 opmerkingen:

 1. whow wat heb je ze allebei prachtig gemaakt. En het resultaat van de bloemen met de nellie ponsen vindt ik echt schitterend.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten Anita, wat heb je die kerstman ook mooi ingekleurd (die andere ook hoor :) )
  maar de bovenste is mijn favoriet.
  Leuk zijn die bloemenponsen hè. Ik zat er nét naast, overal uitverkocht.... *snik snik* maar hopelijk zijn ze er wel weer op de KreaDoe.
  Groetjes,
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en
lees ze met heel veel plezier.
Liefs Anita