donderdag 11 mei 2017

Terug uit Zuid Amerika

Hallo allemaal
Hebben jullie genoten van mijn kaarten van de afgelopen 3 weken.
Ik had ze geprogrameerd want ik zat in Peru.
Samen met mijn man en een groep hebben we een rondreis gedaan door dit bijzondere land.
Hierboven wat foto's om je een indruk te geven.
Op mijn facebook staat er nog wat meer.....www.facebook.com/anita.corsten
We hebben ontzettend veel gezien zoals de Nascalijnen, kerken en kathedralen, de condor in de Colca Canyon, een actieve vulkaan die aardig aan het roken was, heel veel kleurige kleding, veel lama's en alpaca's en natuurlijk de Matchu Pitcchu. We hebben gelogeerd op het eiland Amantani waar het leven 70 jaar terug in de tijd is zonder stromend water, geen toiletspoeling, geen wastafel maar een bak ijskoud water en een po onder je bed!, soms geen stroom, echt primitief dus.
Al met al een bijzondere ervaring.
Nu moeten we weer aan de slag met de jetlag, de was en allerlei andere verplichtingen, maar een overgetelijke vakantie. Gelukkig hebben we zo'n 1500 foto's.....haha!

Groetjes
ANITA

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat een trip is dat geweest! Lekker nagenieten van al die indrukken en nog eens door de foto's, prachtig! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen hebben jullie een fantastische rondreis gemaakt.Nu lekker nagenieten, maar dat zal wel lukken met de hoeveelheid foto's die jullie gemaakt hebben.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's Anita ! Dat nemen ze jullie alvast niet meer af !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat jullie zo'n mooie rondreis hebben gemaakt en heel veel hebben gezien en genoten. Dat wordt moeilijk kiezenmet zoveel foto's, wanneer je tenminste van plan bent een fotoalbum te maken . Dat vind ik in elk geval altijd heel lastig. Je kunt in elk geval alles weer eens rustig bekijken en nagenieten. Ook fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat klinkt als een fantastische vakantie. Heb ook ff de foto's op fb bekeken, schitterend. Lekker nagenieten, jammer van de was helaas.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er prachtig uit Anita! Ga ook op facebook kijken want ben toch wel benieuwd naar je andere foto's. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow Anita wat heb je een gave vakantie gehad lijkt me heel bijzondere ervaring waar je nog lang aan terug zult denken. Geweldige foto's zeg.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en
lees ze met heel veel plezier.
Liefs Anita